Veelgestelde vragen

Kopen van de Borg

Normaliter is dit helaas niet mogelijk. Echter maken wij uitzonderingen bij oprechte belangstelling in ons materiaal. Vraag onze verkoper voor de mogelijkheden.

Neem contact op met onze medewerkers. 

Nee, wij geven geen garanties. Wij zijn echter altijd transparant over de kwaliteit van ons materiaal en kunnen indien gewenst een technische check-up organiseren voor verscheping of pick-up.

U bent uiteraard ook van harte welkom voor een inspectie. 

Absoluut! Wij heten uw van harte welkom. Laat het ons gelieve van te voren weten. Een afspraak inplannen kan telefonisch of via de e-mail.

Klik hier voor ons contactformulier. 

Nee, deze optie bieden wij niet aan. 

Onze medewerkers kunnen u verder helpen in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Pools. 

Dit hangt af van de situatie. Informeer bij onze wedewerkers. 

Al onze prijzen zijn exclusief BTW (Netto Tax Free Export). Dit doen wij omdat onze klanten vaak geen BTW hoeven te betalen. U hoeft geen BTW te betalen als uw bedrijf binnen de EC gevestigd is, en u over een geldig BTW-nummer beschikt. 

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, en ons volgen op onze social media pagina’s.

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan als eerste onze nieuwste aanbiedingen per mail. 

Verkopen aan de Borg

Wij zijn geïnteresseerd in zware last trekkers, trailers en machines. Indien het materiaal in goede staat is en voor een geschikte prijs verkocht kan worden, kunt u ons een mail sturen naar info@deborg.com

Stuur uw offerte met prijs, technische informatie en duidelijke foto’s naar info@deborg.com

Ja, een ruil kan zeker besproken worden. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

Klik hier voor onze contactpagina 

Onze voorkeur gaat uit naar Duits materiaal maar offertes uit andere landen zijn ook welkom. 

Documentatie

Dit verschilt per land van bestemming. Vraag deze informatie aan bij uw lokale homologatie en eventueel douaneagent. 

Vaak leveren wij genoeg documentatie voor de homologatie van het materiaal. Indien u extra documenten benodigd bent, helpen wij hier graag mee. Vaak kunnen wij dit via de fabriek of vorige eigenaar aanvragen. 

Al onze trekkers en opleggers hebben een geldig kenteken. Overige documentatie verschilt per unit. Wij raden u aan om vooraf goed te kijken of de aanwezige documentatie genoeg is voor de homologatie in het land van bestemming.

Verscheping en transport

Wij verschepen het materiaal naar wens van de klant. U kunt het materiaal ExWorks bij ons ophalen, onze chauffeur inschakelen of laten verschepen via een rederij. Wij helpen u hier graag bij. 

Deze keuze ligt bij u. Vraag onze mederwerkers naar de verschillende opties m.b.t. verzekeringen.

Wij kunnen een Oostenrijks kenteken voor u aanvragen. Dit kenteken is geldig voor 2 weken en kan gebruikt worden voordat u de homologatie in het land van bestemming geregeld hebt. Met dit kenteken bent u voor 2 weken verzekerd. De kosten hiervan zitten inclusief in onze prijs.

Indien logistiek mogelijk, kunnen wij inderdaad materiaal opstapelen om hiermee de prijs van verscheping interessanter te maken. 

De prijs van verscheping is afhankelijk van verschillende factoren: Verschepingsmethode, grootte, gewicht, seizoensgebonden prijzen, etc. Vraag onze medewerkers naar de specifieke prijzen.

De duur is afhankelijk van het land van bestemming en de manier van verscheping.  Heeft u het materiaal met spoed nodig? Dan helpen wij u bij het regelen van een snelle transitie. De duur van verscheping via derden ligt echter buiten onze controle.

Dankzij onze betrouwbare export-partners kunnen wij uw materiaal naar bijna ieder land verschepen!